Könyvajánló - B. D. Alíz: Hideg a víz

Induljunk új utakra, hogy gazdagabbá váljunk tapasztalatainkban és közben ne feledkezzünk meg azokról, akik mellettünk állnak. Egykor egy fiatal író merész lépéseket tett a digitális világban, apró történeteivel megszínesítve az internet palettáját. Ahogy figyelt, tanult és inspirálódott társaitól, úgy vált egyre bátrabbá és elkötelezettebbé álmai felé. Ahogy nőtt a népszerűsége és a felkérések száma, egy új álom is szövődött benne: megírni saját regényét.
Könyvajánló - B. D. Alíz: Hideg a víz

A szerelem, a barátság és az önmegvalósítás kérdései felkavarják az olvasó lelkét, s arra ösztönöznek, hogy merjünk szembenézni az életünk legmélyebb titkaival.

A Hideg a Víz központi cselekménye három barátnő, Kinga, Áfonya és Liza élete, mely egyáltalán nem szokványos azóta, hogy egy bizonyos szabadulószobás kaland közbeszólt. Kinga még mindig nem tud szabadulni az akkor ráaggatott bilincsektől, de vajon mit tegyen, ha már talán nem is akar? Kinga és Márk kapcsolata szinte tökéletes, közös lakás, közös tervek, karrier... és Brúnó. De mi lesz egy hirtelen lángra lobbanó tiniszerelemmel, amikor a felnőtté válás küszöbén állnak, olyan kiszámíthatatlanul, mint egy nyári zivatar a Balaton partján? Talán eljött az ideje lezárni ezt a fejezetet?

Az igazi barátság gyökerei az empátiában, a támogatásban és az együttérzésben rejlenek. Fontos, hogy jelen legyünk barátaink életében, hogy meghallgassuk őket, figyeljünk rájuk és segítsünk nekik minden körülmények között. Fiatal korunkban különösen sebezhetőek vagyunk érzelmileg, ezért érdemes könnyedebben felfogni néhány dolgot – talán ez a regény igazi üzenete.

A romantikus történetek fonala egy trilógiába szövődik össze, ahol a szerző múltja, jelene és jövője egyesül a lapokon, hogy egy egész, elbűvölő világot teremtsen, amelybe az olvasók mélyen belemerülhetnek, és ahol a szereplők valósággá válnak a betűk között.

Hideg a Víz izgalmas és szórakoztató utazásra invitálja az olvasót, ahol a szerelem, a barátság és az önmegvalósítás kérdései mindenkit arra buzdítanak, hogy felfedezzük saját életünk rejtelmeit és új utakat járjunk.

Kapcsolódó cikkek

Könyvajánló - B. D. Alíz: Hideg a víz

Könyvajánló - B. D. Alíz: Hideg a víz

Induljunk új utakra, hogy gazdagabbá váljunk tapasztalatainkban és közben ne feledkezzünk meg azokról, akik mellettünk állnak.