Minden, amit a lézerterápiáról tudni kell

Az alacsony energiaszintű lézerfény célzottan hat a szövetekre: amikor a fény eléri a szöveteket, aktiválja a sejteket és serkenti az anyagcserét.
Minden, amit a lézerterápiáról tudni kell

A Safe Laser olyan technológia, amely alacsony teljesítményű lézerfényt használ a szövetek stimulálására és kezelésére. A lézerfény fókuszált és alacsony intenzitású, ami azt jelenti, hogy nem károsítja a szöveteket, és fájdalommentes.

Így működik

Az LLLT (Low-Level Laser Therapy) fokozza a sejtekben zajló gyógyulási folyamatokat. Például növeli az ATP (adenozin-trifoszfát) termelést, ami az energiaszint növelését jelenti a sejtek számára. Emellett csökkenti a gyulladást és serkenti a kollagén termelést, ami segít a sebek gyorsabb gyógyulásában és a bőr állapotának javításában. A lézerfény tehát gerjeszti sejtjeink fényérzékeny molekuláit, aminek köszönhetően javul a sejtlégzés és a sejtek energiatermelése. Mindez azt jelenti, hogy a kezelés gyorsítja a regenerálódást és lerövidíti a betegségek, sérülések gyógyulási idejét. A Safe Laser 150 készülék a bőr és a bőr felszínéhez közeli problémák kezelésében hatékony, 3 cm mélységig. Ezzel szemben a Safe Laser 500 készülék 8 cm mélységig képes kifejteni pozitív hatását, míg a Safe Laser 1800 akár 10 cm mélyen is, a kezelőfelülete 5-ször nagyobb, mint a Safe Laser 500 készüléké.

Biztonságos használat

A safe laser bérlés, valamint a safe laser részletre való kifizetése olyan opciók, amik elősegítik a terápia egyszerűbb kivitelezését. A Safe Laser ugyanis olyan eszköz, ami biztonságosan és kényelmesen használható otthonunkban is, legyen szó a gyulladások csökkentéséről, a sebek gyógyításáról, bőrápolásról, sérülésekről, speciálisan sportsérülésekről. A hatékonysága a célzott és a biztonságos stimuláció miatt jelentős. Nem okoz fájdalmat vagy szövetkárosodást.


Kapcsolódó cikkek

Miért érdemes pilates géppel edzened?

Miért érdemes pilates géppel edzened?

Íme, a gépek egészségügyi előnyei.

4 tipp az egészségesebb élet kialakítására - akaraterő is kell hozzá

4 tipp az egészségesebb élet kialakítására

Az egészséges élet kialakításához először is az elhatározás a legfontosabb lépés. Ha még mi sem vagyunk biztosak abban, hogy változtatni szeretnénk, úgy nem lesznek sikerélményeink. Mutatunk 4 tippet, amelyek segíthetnek az egészségesebb élet kialakításáb