A világ egyik legjobb Four Seasons hotele, a tanzániai Four Seasons

A Serengeti Nemzeti Park területén álló Four Seasons Safari Lodge Serengeti panorámás kilátást nyújt a környező tájra és vadvilágra.
A világ egyik legjobb Four Seasons hotele, a tanzániai Four Seasons -

Életre szóló és különleges élményben lehet része annak, aki Tanzániába utazik, hogy a Banagi település Four Seasons hotelben töltse vakációját.

A világ egyik legkülönlegesebb szállodája ugyanis ez, mert nem sok másik mondhatja el magáról, hogy a vadon élő elefántok a medence mellett fürödnek, vagy, hogy a külső medence panorámája a szavanna.

A hotel berendezése is teljes mértékben megfelel a helyi stílusnak, a szobák, fürdőszobák is mind modern, de afrikai jegyeket viselnek magukon.

A szállodában lévő Maji bár teraszáról szintén a szavannát csodálhatják a vendégek.

A helyszíni Boma grillétterem jellegzetes afrikai lakomáit maszáj táncok kísérik, így a vendégek ízelítőt kaphatnak ebből a kultúrából is.

Felár ellenében a hotel dolgozói szavannai gyalogos és szafaritúrákat is szerveznek, amely során olyan különleges állatfajokat láthatnak testközelből az érdeklődők, mint a gepárd, oroszlán vagy elefánt.

Fitness-lehetőség, wellnessrészleg, játékterem és gyerekklub is várja a nyaralókat, illetve számos szobatípus közül lehet válogatni.

Árak és szállásfoglalás a tanzániai Four Seasons hotelbe itt!

További különleges szállodák itt.


Nehéz eldönteni, melyik Four Seasons hotel a legjobb a világban, a Bali Four Seasons, a Seychelles Four Seasons, a Vietnam Four Seasons sem csúnya. Ha nem akarunk ilyen messze utazni, akkor a firenzei Four Seasons-el is beérhetjük.

Kapcsolódó cikkek

Egzotikus nyaralás télen – két tökéletes célpont

Egzotikus nyaralás télen – két tökéletes célpont

Ha nyaralásra gondolunk, leginkább a nyár jut eszünkbe, a meleg hónapok.

Maximális feltöltődés: Irány Harkány!

Irány Harkány!

Maximális feltöltődés vár.