Húsvéti és gyereknapi ajándékok gyerekek számára

Az ünnepek közeledtével biztosan mindenki azon gondolkodik, hogy mivel lepje meg a csemetéjét.
Húsvéti és gyereknapi ajándékok gyerekek számára

Mi az amivel igazán örömet szerzünk neki? Ilyenkor tavasz táján már olyan ajándékokban érdemes gondolkodni, ami kiviszi a friss levegőre a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Ha szerencsénk lesz, még az idő is napsütést ad húsvétra vagy gyereknapi ajándékba.

Ebben a cikkben ötleteket ajánljuk az ünnepekre.

1. Kinti játék ötletek

Tavasszal a legjobb ajándékok közé tartoznak a kerekes szerkezetek, mint a futóbicikli, roller, kerékpár, görkorcsolya természetesen a gyermek életkorának megfelelően. Az egészen kicsi izgő-mozgóknak népszerű játék a homokozó szett, kislapáttal, vödörrel. nagyon ötletes lehet a kicsit nagyobbaknak a hinta, fészekhinta, labda vagy tollaslabda szett is.

2. Kerti munkához szerszámok kicsiknek

A kerti munkák is elkezdődnek, amihez a gyerekek szívesen csatlakoznak. Miután ez nekik tanulás és tapasztalat szerzés is egyben, jó ha segítjük a részvételüket a számukra gyártott gyerek méretű szerszámokkal. Így ők is sepregethetnek, áshatnak a kertben, veteményezéskor öntözésben is segíteni tudnak egy szuper öntözőkannával. Később jól jöhet egy műanyag kosár a betakarításhoz.

3. Esti meséhez

Az ünnep alatt többet vagyunk együtt, alvás előtt mesélésre is jut idő, így olvasgathatunk a húsvét témájú könyvekből, állatos mesékből. De az alváshoz többnyire szükség van plüss játékra is, amit szintén ajándékozhatunk húsvétra.

4. Családi együttlét

A húsvét ideje alatt végre több időt tölthetünk együtt, ezért ha az időjárás szeszélyes lenne a benti társasjátékoké a terep. Sokféle társasjáték kerül a piacra életkori sajátosságoknak megfelelően. De ha szép az idő, az kedvez a szabadtéri játékoknak, akkor érdemes átmozgatni a családot különböző szórakoztató játékokkal. A legkisebbeknek a vidám, élénk színű, állatos építőkockák a legkedveltebbek, amiket akár görgős alapra is helyezhetünk.

5. Lego és puzzle

Azok a nagyobb gyerekek akik szeretnek kicsit magukban lenni, hogy ne csak az elektronikai kütyükkel foglalják el magukat, nagyon jó ajándék az örök klasszikus a LEGO, vagy a Puzzle amit bárhol, bármikor össze lehet rakni, vagy abbahagyni és később folytatni a kirakását.

6. Rajzolás

Tavaszra általában a kinti tevékenységet propagálják de a rajz, a festés olyan kreatív tevékenység amit akármikor, és akárhol végezhetnek a gyerekek, ezért akár a beton kréta, a filctoll készlet, a zsír vagy porkréták, festékek mind garantáltan örömet okozó ajándékok lesznek.

Amennyiben gondolkodunk ovis ágynemű vásárláson, az Oviságynemű webáruház nagy kínálatában megtaláljuk a párna és paplan kínálatot ovisoknak.

Összegezve

A húsvét és a gyereknapi mulatság a tavasz igazi ünnepei, a családok öröme az együtt töltött idő, a gyerekeké az ajándékok. Ha jó az idő, minél többet legyenek a friss, jó levegőn és együtt a jól eltalált ajándékokkal.

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű tipp, hogy az újszülött szobája kényelmes és komfortos legyen - A pici baba érkezése nagy izgalommal jár együtt

5 egyszerű tipp, hogy az újszülött szobája kényelmes és komfortos legyen

Minden szülő izgatott, amikor a születendő gyermeket várja, és a szükséges dolgokat szerzi be a babának. A cikkben bemutatjuk, melyek azok a dolgok, amelyek az első hónapokban szükségesek a babaszobában.

5 tipp a következő költözéshez

5 tipp a következő költözéshez

Akár új otthonba költözik, akár egy másik városba költözik, van néhány tipp, amivel megkönnyítheti a folyamatot.