Sport bikini, sport fürdőruha, sportruházat

Női sportruhák a Tchibo webshop kínálatából.
Sport bikini, sport fürdőruha, sportruházat – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Ha napozás helyett a strandon is az aktív kikapcsolódást részesítjük előnyben, akkor olyan fürdőruhára van szükségünk, amelyre sport közben is számíthatunk. A sötétkék alapszínű, sport bikinifelső és a sport bikinialsó tökéletes szettet alkotnak! Mindkét darab innovatív ECONYL® anyagszállal – 100%-ban újrahasznosított poliamiddal készült, LYCRA® XTRA LIFE™ szálakkal, amelyeknek köszönhetően fokozottan klór- és UV-állók. Az első elöl alábélelt, így vizesen sem látszik át, oldalt pedig nyomott mintás betoldások díszítik, míg a felső belevarrt kosarakkal, hátul keresztezett pántokkal és rugalmas mell alatti gumival biztosít stabil tartást és tökéletes kényelmet.

Az egyrészes darabokat kedvelők számára a női sport fürdőruha a tökéletes választás, amely az előző két darabhoz hasonlóan innovatív, újrahasznosított poliamiddal készült, valamint fokozottan klór- és UV-álló. A kerek nyakrészű, elöl alábélelt, így nem átlátszó fürdőruhán vízmintázatú nyomott betoldások találhatók az első részen, hátul pedig hálós betoldások vannak a birkózó fazonú hátrészen. Az összességében teljesen szabad mozgást biztosító dressz uszodába is remek választás, de a strandon is megállja majd a helyét, főleg akkor, ha aktívabb időtöltésre készülünk benne!

A strandon, de nyáron lényegében bárhol praktikus kiegészítője lehet a sportos megjelenésnek a 2 az 1-ben napellenző, amely a DryActive Plus kidolgozásnak köszönhetően lélegző, nedvességelvezető és gyorsan szárad, és akár sapkaként is viselhető! Rugalmas sildje révén kis helyen tárolható, hátsó megkötőjével pedig igény szerint alakítható a mérete, így tökéletesen kényelmesen viselhetjük!

A teljes sportruházat kínálatban a különböző ruhadarabok mellett kiegészítőket és sportszereket is találunk, így könnyedén beszerezhetünk mindent ahhoz, hogy igazán sportosan induljon a nyár!

Kapcsolódó cikkek

Alap fehérnemű darabok a női fiókos szekrényben

Alap fehérnemű darabok a női fiókos szekrényben

Minden nő fiókjában hevernek alap fehérneműk és különleges darabok is.

Pöttyös női ruhák és női nadrágok a Tchibo webáruháztól

Ott a pont! - Pöttyös női ruhák

Miért olyan divatosak a pöttyös női ruhák?

Anyagismeret: miért jó a gyapjú?

Anyagismeret: miért jó a gyapjú?

Évtizedekkel ezelőtt, ha meleg ruhaneműt szerettek volna viselni, akkor a gyapjú volt az első amire, mint anyag gondoltak. Nem volt más lehetőség, hiszen a mai korszerű anyagokat azóta kerültek forgalomba.