Alap fehérnemű darabok a női fiókos szekrényben

Néha nem árt kicsit felfrissíteni a szekrényünket és a fiókokat. Ezzel nem csak rendet teremtünk, de egy képet is kapunk arról, hogy milyen ruhadaraboktól kell megválnunk és milyen új ruhákra van szükségünk. Pillantsunk most bele egy női fiókos szekrénybe, hogy megtudjuk, milyen holmik is lapulnak benne.
Alap fehérnemű darabok a női fiókos szekrényben

Mivel a nők sem egyformák, így nyilván nem mindenki rendelkezik ugyanazokkal a női fehérneműkkel, de azért az alapdarabok mindenkinél ugyanazok. A női alsók igen csak színes palettán mozognak. A kényelmet minden nő kedveli, ezért talán nincs olyan nő, akinek ne lenne a fiókjában egy-egy hagyományos női bugyi, hiszen ezek roppant kényelmesek, főleg, ha otthon vagyunk, de az edzőteremben is jó szolgálatot tesznek. A tanga ugyan nem mindig kényelmes, de egy nőies nadrág vagy ruha alá egyszerűen kötelező viselet. A basic tangák készülhetnek csipkéből, szaténból és áttetsző tüllből is.

A női fehérneműk nagyon sokrétűek, így nem meglepő, ha egy nő fiókjában vannak különálló darabok és szettek is. Egy-egy ilyen melltartó-alsónemű páros is nagyon nőies, de természetesen nem csak garnitúrában vehetjük meg ezeket a darabokat, hanem különálló darabonként is. Ezért sem meglepő, ha egy nőnek a fehérneműs fiókjában többféle stílusú melltartó és lapul. Például bélelt, bélés nélküli, pántos, pánt nélküli, push-up, basic, sport, szoptató, nagyméretű, kisebbítő hatású, merevítős, merevítő nélküli, varrások nélküli, öntapadós, bambusz, csipkés, esküvői. A szexi melltartónak ugyanúgy helye van egy női fehérneműs fiókban, mint egy sportmelltartónak, amelynek egyik feladata, hogy a nagyobb fizikai igénybevétellel járó tevékenység során is megfelelő támasztékos biztosítson. A sportmelltartók általában funkcionális anyagból készülnek, amely a kényelmet és a praktikumot helyezi előtértbe. A sportmelltartót nem csak sportolás miatt viselik a nők, hiszen egy-egy komfortos darab nagyon hasznos otthoni pihenéshez is.

Sok nő kedveli a harisnyát, azt a típust, amely a combok felső részén végződik. Sokan kedvelik a megerősített felső szegéllyel rendelkező combfixeket, hiszen nem csak kényelmes, hanem roppant szexi viselet is. A harisnyák csoportjába tartozik a combfix is. A sima és a mintás darabok is közkedveltek. Egy-egy ilyen harisnya nem csak kellemes viselet, de meglehetősen csábító is egy ilyen öltözék.

A női fiókok másmilyen fehérneműt is rejtenek még, többek között ilyen a női body, amely a női testet nagyon szépen kihangsúlyozza, kiemeli. A basic modellek mellett, a csábító darabok is épp olyan népszerűek a hölgyek körében.

Kapcsolódó cikkek

Ajándékvásárlás férfiaknak - válassz férfi karórát vagy karkötőt!

Ajándékvásárlás férfiaknak - válassz férfi karórát vagy karkötőt!

“Nem tudom” vagy “Bármit” - kifejezések, amelyek sokaknak ismerősek, amikor megkérdezik a férfiakat arról, hogy mit szeretnének karácsonyra, névnapra, születésnapra, vagy bármilyen alkalomra. Mit ajándékozzunk ebben az esetben?

Pöttyös női ruhák és női nadrágok a Tchibo webáruháztól

Ott a pont! - Pöttyös női ruhák

Miért olyan divatosak a pöttyös női ruhák?

Sport bikini, sport fürdőruha, sportruházat – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Sport bikini, sport fürdőruha, sportruházat

A Tchibo webáruház ruháiból válogattunk.